• As Oy Joensuun Virtaus

    Penttilänkulma 4 B, 80220 Joensuu

    MUUTTOVALMIS 


Nauti vesistön äärellä PIELISJOEN RANNALLA. 

Virtauksessa ulottuvillasi ovat niin keskustan palvelut kuin monipuoliset ulkoilumahdollisuudetkin.

Pielisjoen rantaan, Ylisoutajan sillan kupeeseen on valmistunut  As Oy Joensuun Virtaus osoitteeseen Penttilänkulma 4 B. Aivan joen rantaan, omalle tontille, valmistui 24 laadukasta asuntoa sekä autopaikat parkkihalliin.  Asumisen viihtyisyyttä lisää Pielisjoen virtaavan veden läheisyys ja vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisema.  Samalla avautuvat upeat näkymät joen toisella puolella sijaitsevaan kirkkopuistoon ja kauniisti valaistuun Ylisoutajansiltaan.

Viimeiset kaksiot odottavat uusia omistajia!

As Oy Joensuun Virtaus on tyylikäs kotisatamasi, josta aukeavat maisemat sulautuvat osaksi sisustusta. Asunnot ovat viihtyisän valoisia ja pohjaratkaisuiltaan toimivia kokonaisuuksia. Virtaus on turvallinen sijoitus myös tuleviin vuosiin.

Oma tontti varmistaa edullisen asumisen tulevaisuudessakin. Maksettava hoitovastike kattaa asumisen kulut kokonaisuudessaan eikä erillistä tonttivastiketta tarvita!

Yhtiölainaosuus on 70% ja lainan lyhennykset alkavat 05/2023.

Talon tiedot

Pinta-ala 28 - 94 m2
Huoneita 1-4
Asuntoja yhteensä 24
Tontin omistusmuoto Oma
Kerroksia Kellari + 4 
Talotyyppi Kerrostalo
Yhtiölainaosuus 70% velattomasta hinnasta

Penttilänranta

Penttilänranta on rakentunut vuosien saatossa kohti Ylisoutajan siltaa, jonka välittömässä läheisyydessä Virtaus sijaitsee. Ylisoutajan sillan yli pääset suoraan kaupungin keskustan palveluihin. 
Penttilänrannan alueelta löytyy päivittäistavarakauppoja sekä hius-ja kauneushoitolat ja lounasravintola. Alueella on myös runsaasti erilaisia ulkoilualueita sekä kävely- ja pyöräilyreittejä. Aivan vieressä sijaitsevassa Niinivaaran kaupunginosassa on mm. keskussairaala, kouluja, päiväkoteja ja päivittäistavarakauppoja. 

Kohteen sijainti

Huoneistot

1. kerros

B8 / 2H+KK+S, 49,5 m²

myyntihinta 61 200€
Velaton hinta 204 000€

Katso tiedot

Ota yhteyttä asuntomyyjäämme

Merja Kokkonen, LKV
puh. 044 350 4201
merja.kokkonen@jalon.fi

Ota yhteyttä