• As Oy Kuopion Särkiniemenhelmi 1

    Halmetie 10, 70700 Kuopio

    MUUTTOVALMIS

HYVÄ OLLA RIVITALOKODISSA

Loistava sijainti vetää puoleensa

Särkiniemenhelmi 1 on kolmen talon ja 15 rivitalokodin kokonaisuus. Autopaikoitus erikseen ostettavissa katoksissa. Särkiniemenhelmi 1 sijoittuu päättyvän tien päähän, taaten rauhallisen sijainnin omakotitaloalueella. Loistava sijainti vetää puoleensa vehreään ja luonnonläheiseen naapurustoon.

Rauhallinen ja vehreä Särkiniemi sijaitsee Kuopion keskustan läheisyydessä ja hyvät linja-autoyhteydet mahdollistavat päivittäisen liikkumisen ilman omaa autoakin. Keskustaan pääsee myös kävely- ja joukkoliikennesillan kautta vaivattomasti.

Särkiniemen läheisyydessä on kävelymatkan päässä useita liikekeskuksia erikoisliikkeineen, ruokakauppoja, ala-aste, päiväkoti, neuvola ja kirjasto. Kuopion yliopistolle ja Savonia-ammattikorkeakoululle on matkaa vajaa 3 kilometriä.

Lähistöllä on runsaasti erilaisia harrastemahdollisuuksia ja ulkoilualueita niin ulko- kuin sisäliikuntaan, joita täydentävät Rauhalahden alueen monipuoliset palvelut. Lähistöllä on hiihto- ja pururatoja, palloiluhallit, jalkapallo- ja beach volley-kenttä, seinäkiipeilyradat, kuntosali ja ratsastustallit.

Viimeinen muuttovalmis koti on 4-5h+k+s. Parhaiten pääset tutustumaan kun sovitaan yksityisesittelyaika. Pirauta Kokkosen Merjalle, puh. 044 350 4201 tai lähetä sähköpostia merja.kokkonen@jalon.fi.


Seuraava asuntoesittely

Seuraavan asuntonäytön ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Talon tiedot

Pinta-ala 49,5 - 112,5 m2
Huoneita 2-5
Asuntoja yhteensä 15
Tontin omistusmuoto Vuokratontti
Kerroksia 1-2
Talotyyppi Rivitalo
Kauppahinta 40 % velattomasta hinnasta

Kohteen sijainti

A-TALO

A3 / 5H+TPK+KHH+S, 112,5 m²

Velaton hinta 329 000€

Katso tiedot

B-TALO

C-TALO 

Kaikki kodit myyty

Ota yhteyttä asuntomyyjäämme

Merja Kokkonen, LKV
puh. 044 350 4201
merja.kokkonen@jalon.fi

Ota yhteyttä