As Oy Kuopion Päivänkaari

Asunto A7 2H+K, 43,0 m2

Päivänkaari kylpee päivänvalossa ja tarjoaa upeat ja avoimet näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Päiväranta tarjoaa loistavat asumisen puitteet ulkoilua ja vapaa-aikaa arvostavalle. Puijon valaistut hiihtoladut, lenkkeilymaastot, marja- sienimetsät sekä koirapuistot, kaikki suoraan kotioveltasi.Ja mikä parasta, ulkoilun jälkeen pääset nauttimaan saunan rentouttavasta lämmöstä taloyhtiön saunaostastolla sekä saunaosaston omalle vilvoittelualueelle/terassille.

Asunnon tiedot

Pinta-ala: 43 m2
Kerros: 2
Velaton hinta: 135 000 €
Pääomavastike (/kk): 456,75 €
Lainaosuus: 94 500 €
Myyntihinta: 40 500 €
Hoitovastike (/kk): 144,05 €
Vesimaksuennakko (/kk): xx € /hlö
MYYNNISSÄ

Maksuerätaulukko tulee myynnin alkaessa.

Puhdas luonto ja rauhallinen asuinympäristö

Lapsiperheille Asunto Oy Kuopion Päivänkaari on loistovavalinta, sillä uusi Puijonsarven koulu jääkiekkokaukaloineen ja koripallokenttineen sijaitsee turvallisen matkan päässä. Naapurista löytyvät monipuoliset harrastusmahdollisuudet koko perheelle: frisbeegolfrata, jalkapallokenttä, lasten leikkipuisto ja kaksiosainen koirapuisto. Päivärannan vertaista aluetta saa Kuopiosta etsiä!

Päivärannassa on monipuoliset palvelut päivittäistavarakaupoista alkaen sekä tarjolla on yhteistä toimintaa seurakunnan tiloissa. Liikkuminen on kätevää omalla autolla tai hyvillä julkisen liikenteen yhteyksillä. Päivärannassa on kaikki kohdallaan.

Ota yhteyttä asuntomyyjäämme

Merja Kokkonen, LKV
puh. 044 350 4201
merja.kokkonen@jalon.fi

Ota yhteyttä