• Tule mukaan joukkoomme

Hae avoimia paikkoja - Pääkaupunkiseutu

TUOTANTOINSINÖÖRI


Tule mukaan tuotantoinsinööriksi kasvavaan joukkoomme Uudellemaalle.

Meillä tuotantoinsinöörin tehtävät ovat monipuolisia ja omilla organisointitaidoillasi voit vaikuttaa tehtäviesi suunnitteluun ja ajan käyttöön. Toimit työmaan tärkeissä johtotehtävissä yhdessä vastaavan työnjohtajan aisaparina, sekä muun organisaation kanssa.

Vastuullesi kuuluu kokemuksestasi riippuen mm. työmaan hallinnolliset tehtävät, suunnittelun ohjaus, hankinta, henkilöstöhallinta, aikataulun hallinta, muutostyöt, dokumentointi ja luovutusasiakirjojen hallinta, sekä kustannusten seuranta ja laskenta.

Meillä et ole yksin, vaan osana tehokasta ammattijoukkuetta. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä urallasi.

Tehtävien hoidossa tarvitset reipasta aktviista otetta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkeä.  Hakijoilta edellytämme insinöörin, tai mestarin koulutusta.
 

Täytä hakemus

TYÖMAAMESTARI


Tule mukaan työmaamestariksi kasvavaan joukkoomme Uudellemaalle.

Meillä työmaamestarin tehtävät ovat monipuolisia ja omilla organisointitaidoillasi voit vaikuttaa tehtäviesi suunnitteluun ja ajan käyttöön. Toimit työmaan tärkeissä tehtävissä yhdessä muun työmaaorganisaation kanssa.

Vastuullesi kuuluu kokemuksestasi riippuen mm. työturvallisuuden huolehtiminen, aikataulujen suunnittelu ja seuranta, henkilöstön ja aliurakoitsijoiden johtaminen, sekä työmaan hankinnat ja kustannushallinta. Oman kokemuksesi mukaan voit itse vaikuttaa tehtäviesi suunnitteluun ja niiden laatu- ja kustannustietoiseen hallintaan.

Meillä et ole yksin, vaan osana yhtä ammattijoukkuetta. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä urallasi omia toiveitasi kuunnellen.

Tehtävien hoidossa tarvitset reipasta aktiivista otetta ja yhteistyökykyä.  Hakijoilta edellytämme insinöörin, tai mestarin koulutusta.
 

Täytä hakemus

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA


Vastaavaksi työnjohtajaksi Jalonille

Meillä vastaava työnjohtaja toimit itsenäisesti työmaan johtotähtenä ja muun työmaan toimihenkilöstön tiimin vetäjänä.

Arvostamme jämäkkää, reilua ja rehtiä asennoitumista johtajuuteen. Vastavuoroisesti tarjoamme hyvät eväät näiden toteuttamista varten, kuten nykyaikaiset työkalut ja järjestelmälliset puitteet toimia. Oman kokemuksesi mukaan voit itse vaikuttaa tehtäviesi suunnitteluun ja niiden laatu- ja kustannustietoiseen hallintaan.

Jalonilla ei raskas organisaatio töitä jarruta, meillä päätöksenteko on nopeaa ja joustavaa.
 

Täytä hakemus

TEKNISEN ALAN OPISKELIJAT


Oletko kiinnostunut työskentelemään opintojesi ohessa, tai haetko työharjoittelupaikkaa?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, niin otamme yhteyttä, kun toiveitasi vastaava paikka aukeaa.
 

Täytä hakemus

ALIURAKOITSIJAT


Hyvä rakentamisen ammattilainen, haluatko Jalonin yhteistyökumppaniksi?  

Tarjoatko rakentamisen tuotteita, palveluita tai ammattityötä omalla toiminimelläsi? Ota meihin yhteyttä ja täytä kaavake.
 

Täytä hakemus

Eikö vapaista paikoistamme löytynyt juuri sinulle sopivaa? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, niin otamme yhteyttä, kun toiveitasi vastaava paikka aukeaa.